Fordítóiroda. Fordítás, tolmácsolás. Budapest, I. kerület. TrM Fordítóiroda
Gyors ajánlatkérés
Tel: (1) 59-99-299
info@sosforditas.hu
Translations from Hungarian

Fordítás, tolmácsolás     
Minőség    
Ügyfeleinknek     
Fordítóknak     
Hasznos     
Fordítóirodánkról     

Minőségi fordításaink záloga az ISO 9001-es minőségirányítási rendszerCégünk az Irish-Hungarian
Business Circle tagja


Locations of visitors to this page

Fordítóiroda. Fordítás, tolmácsolás. Budapest, I. kerület. TrM Fordítóiroda

Fordítás és tolmácsolás ISO 9001 minőségbiztosítással

  • Kiváló minőségű munkánk az ISO 9001-es minőségbiztosítási rendszerre épül
  • Fordítónk munkáját folyamatosan értékeljük
  • Minőségi elvárásaink magasak: a hozzánk jelentkező fordítók közül átlagban tízből egy fordító felel meg
  • A titoktartás számunkra magától értetődik

 

A TrM Fordítóiroa ISO 9001-es minőségirányítási rendszer szerint dolgozik

Fordítóirodánk ISO 9001-szerinti, auditált minőségirányítási rendszert működtet. A rendszer célja, hogy cégünk folyamatosan fenntartsa szolgáltatásaink magas, nemzetközileg is elfogadott minőségét. A rendszert 2010-ben vezettük be, auditálását az SGS tanúsító cég végzi.

 

Fordítóinkat és tolmácsainkat folyamatosan szűrjük és értékeljük

Jelentkezésüket követően fordítóink első körben szakterületükhöz kapcsolódó próbafordítást készítenek, melynek minőségét szaklektorok ellenőrzik. Az ügyfeleinknek készített fordítások szöveghűségének érdekében magasra helyeztük a mércét, próbáinkon átlagosan tízből egy fordító felel meg.

A sikeres próba után a fordítók első néhány feladata viszonylag rövidebb, nem sürgős fordítás elkészítése, melyek megfelelő minősége esetén terhelésüket folyamatosan növeljük. Állandó fordítóinkat folyamatos visszajelzésekkel, munkájuk koordinálásával, ügyfél-specifikus szószedetekkel és fordítómemóriákkal segítjük.

Alapvető elvárás a megfelelő szakmai felkészültség, a megbízhatóság, a határidők mindenkori betartása és a megfelelő műszaki háttér (például fordítási memóriák) megléte. A szigorú követelményeknek és az összehangolt munkának köszönhetően ügyfeleink minden esetben pontos, minőségi, továbbá a nyelvi és stilisztikai követelményeknek egyaránt megfelelő fordítási szolgáltatásban részesülnek.

Ha fordítónak vagy tolmácsnak szeretne jelentkezni fordítóirodánkhoz, kattintson ide!

 

Titoktartás: naponta fordítunk szigorúan bizalmas anyagokat

A fordítási szakma a megbízó és a fordító közötti bizalomra épül. Az üzleti életben zajló komoly versengésben egyetlen cég sem engedheti meg magának, hogy bizalmas információk szivárogjanak ki tőle, a fordítók részéről pedig a megbízhatóság és a szakmai hírnév forog kockán.

A TrM Fordítóiroda napi szinten dolgozik bizalmas és szigorúan bizalmas céges anyagokkal. A megbízóinktól kapott szövegeket teljes titoktartás mellett kezeljük.

Amennyiben azonban Önök szeretnének erről írásos nyilatkozatot is, szívesen küldünk Önöknek egy aláírt titoktartási nyilatkozatot, amelyben kijelentjük, hogy valamennyi tudomásunkra jutott információt bizalmasan kezelünk, a Megbízó engedélye nélkül nem adjuk át harmadik félnek, illetve saját hasznunkra nem alkalmazzuk. Ugyanilyen nyilatkozatot kérünk fordítóinktól is.

Titoktartási nyilatkozat mintánkat itt tekintheti meg.


© 2004-2018 TrM Kft. - Kapcsolat - Általános szerződési feltételek, adatvédelem - MOBIL VÁLTOZAT - In English

Oldalunk felkeresésével hozzájárul, hogy a weboldalunk nyomonkövetési, hirdetési és más okokból cookie (süti) megoldást használjon. Amennyiben nem engedélyezi ezt, a letiltást a böngészője beállításai között végezheti el.

10:58 24 June 2018