Műszaki fordítás, műszaki szakfordítói szolgáltatások

Gépkönyvek, üzemeltetési utasítások, műszaki leírások, használati utasítások, megvalósíthatósági tanulmányok, engedélyeztetési dokumentációk, műszaki specifikációk és leírások, szabadalmaztatási dokumentációk, tervdokumentációk, szabványok, műszaki előírások, műszaki tanúsítványok, építési naplók, műszaki cikkek és értekezések, pályázati dokumentációk, költségvetési kiírások, mérési jegyzőkönyvek, prospektusok, biztonsági adatlapok, tűzvédelmi és munkavédelmi dokumentumok fordítása.

Műszaki angol, német, francia, olasz, spanyol, orosz, szlovák, cseh, lengyel, román, ukrán, kínai, japán, arab nyelveken. Emellett további európai nyelveken és egyéb egzotikus nyelveken is vállalunk műszaki fordítási feladatokat.

Tapasztalt, a műszaki terminológiát alaposan ismerő fordítók

Minden egyes iparágnak megvan a maga sajátos nyelvezete, ezért - mint az összes többi szakterületnél - a műszaki fordítások esetében is kizárólag magas szintű nyelvi és szakmai ismeretekkel rendelkező, diplomás, bizonyos műszaki szakterületekre specializálódott fordítóink végzik a műszaki fordításokat.

gépészet, gépgyártás

csomagolástechnika

energetika, hulladékgazdálkodás

villamosság

élelmiszeripar, mezőgazdaság

vegyipar

elektronika, műszergyártás

építőipar

kozmetikai és szépségipar

bányászat, nehézipar

környezetvédelem, megújuló energiaforrások

hiteles, hivatalos, és felelős fordítások

A fordítóiroda és az ügyfél közötti együttműködés

Az ipar a gazdaság mozgatórugója. Az ipari tevékenység "mellékterméke" pedig minden évben több milliárd oldalnyi műszaki dokumentáció, amelynek jó részét le kell fordítani idegen nyelv(ek)re.

Ezen a szakterületen kiemelt fontossággal bír a fordítóiroda és az ügyfél közötti együttműködés. Nagyszabású projektek, műszaki tervdokumentációk, gépek leírásának fordítása esetén nagyon kedvező, ha műszaki szakember fordítónk el tud menni "terepszemlére" és megtekinteni az eszközt élőben, illetve - ha erre nincsen mód - akkor segítséget tud kérni az ügyfél egyik felkészült szakemberétől.