Szótárak szakfordításhoz (Általános)

A szótárak gyűjteményében elsősorban a műszaki szakfordítás, gazdasági szakfordítás, pénzügyi szakfordítás, jogi szakfordítás, informatikai szakfordítás, kulturális szakfordítás és tudományos szakfordítás feladataihoz használható szótárakat találhat. Szavakat is meg tud találni a keresőnk használatával.

Keresés szótárainkban: Írja be a keresett szót, és mi megadjuk szótárgyűjteményünk azon szótárait, ahol megtalálhatók! Megadhat szótárnevet, de akár konkrét kifejezést (szót) is.

Általános kategória

Főkategória >> Általános

   Angol (21)       Angol-magyar (18)       Magyar (7)   

A legújabb szótárak (Általános kategória)

Thesaurus.com  [Általános > Angol]
Thesaurus.com angol nyelvű kereshető szinonímaszótár

Oxford Learners Dictionaries  [Általános > Angol]
Oxford Learners Dictionaries is home to six dictionary and grammar reference titles. Some of these are available for free.

Dictionary.net  [Általános > Angol]
Kereshető és böngészhető szótár, amely több szótárban is keres. Szavakat, kifejezéseket, szlenget és enciklopédia-jellegű információkat is kínál.

Wikiszótár  [Általános > Magyar]
Magyar nyelvű értelmező szótár. A szavak értelmezésén túl megadja eredetüket is, és a hozzájuk kapcsolódó kifejezéseket is.

Online Angol Tanszék - Szótár  [Általános > Angol-magyar]
Több szótárban is kereső program. Keres a Wordnetben, Vonyó Attila szótárában, az Online Angol Tanszék saját szótárában, és más forrásokban, együtt közel félmillió kifejezés között.Powered by cpLinks (1.03) © 2004 SEO Friendly Directory